Om Oss

Om oss

Kontakta Oss

 

 

0705911406

StaffPro är ett av Sveriges snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med stor branscherfarenhet.

Vi är inriktade mot arbetare, specialiserade inom industri, transport och lager. Vi sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt. Genom att vara flexibla, tillgängliga och serviceinriktade i vår relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

 

I rekryteringsprocessen läggs stort fokus på att du som kund eller kandidat ska känna dig trygg, hörd och sedd. Vi lägger även stor vikt vid enkelhet eftersom vi vill göra din rekryteringsprocess så smidig som möjligt. Genom rätt annonsering, sökning via databaser, headhunting, tips och sociala medier hittar vi de mest kvalificerade kandidaterna för de tjänster vi annonserar.

En bra rekrytering handlar om att göra en relevant kompetens och personbedömning i dialog med kund och kandidat.

 

StaffPro verkar i Sveriges tre största städer med omnejd. Vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bland våra kunder hittar du såväl stora globala bolag som små lokala företag. Förutom direktrekrytering och konsultuppdrag erbjuder vi våra kunder ett nära samarbete och bra service.

Vår verksamhet befinner sig i ständig utveckling där ingen utmaning är för svår!

 

Vår vision är att överträffa de förväntningar och krav som ställs på oss. För att göra detta använder vi oss av en enkel, trygg och träffsäker rekryteringsprocess. Vi strävar efter att skapa personliga och långsiktiga relationer med såväl kunder som kandidater, men framförallt vill vi hitta rätt person till rätt position.

 

StaffPro Sweden AB

Org.nr. 559007-1170

F-skattsedel och ansvarsförsäkring

 

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved.