Personaluthyrning

Personaluthyrning

Bemanningsföretag med personaluthyrning

 

 

Som bemanningsföretag hjälper vi på StaffPro er med att effektivt och smidigt finna lämplig personal för en specifik tjänst.

 

Skillnaden mellan ett företag som går bra och ett företag som går utmärkt ligger ofta i personalen på företaget. Med rätt personal blir det inte bara enklare att styra företaget i rätt riktning mot sina visioner och mål, det skapar även en större trygghet att veta att det vilar en stabilitet i företaget. När det kommer till projektanställningar, vikariat, eller att fylla luckor när ledigheter uppstår är det otroligt viktigt att från början få in rätt personal. Det är här som vi på StaffPro kommer in för att underlätta processen och se till så alla parter blir nöjda.

 

StaffPro är inte bara ett bemanningsföretag i Stockholm.

Vi verkar även i Göteborg och Malmö med att hjälpa företag att hitta rätt personal.

Vår bas är i Stockholm och det är även här det är störst tryck på att finna rätt personallösningar. Då alla företag, liksom människor, skiljer sig från varandra jobbar vi inte efter en fast modell som ska passa alla, utan vi skräddarsyr rekryteringsprocessen och jobbar utifrån vad du som kund är i behov av. Allt från att vi finns med under vissa delar till en fullständig rekryteringsprocess där vi som leverantör tar på oss fullt ansvar. Från utformning av annons till att välja ut lämpliga kandidater. Professionell bemanning är ett av våra ledord som handlar om att vi utgår från er som kund och där du inte betalar någonting för vår tjänst innan anställningsavtalet är undertecknat och rätt person är på plats. Kvalitet och flexibilitet är två andra ledord som vi använder oss av i vårt dagliga arbete för att komma fram till de bästa lösningarna.

 

Tveka inte att höra av dig!

Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska få bästa tänkbara service.

Kontakta Oss

© Copyright 2015. All Rights Reserved.